Rum & Bekvämligheter

VÅRA RUM

Vi erbjuder åtta rum i olika storlekar, alla med egna badrum på rummet. På baksidan i västerläge finns en stor altan med utemöbler och gasolgrill för våra gäster. I gästköket finns porslin, glas mm samt kyl/frys och micro. Rummen har nycklar som vi kan sätta i dörren om ni behöver komma senare än kl 19. Bilarna står på en stor och upplyst parkering med möjlighet att kostnadsfritt ladda er elbil. Vi har några cyklar som ni gärna får låna. I ”Stallet” finns badmintonrack, krocket och Bouleklot finns för er som vill spela en match i kvällssolen. Här finns även dynor till utemöblerna. Självklart finns det fritt WiFi.

Ps. Incheckning är kl 16-19. Om ni önskar komma senare, hör av er innan kl 19, så sätter vi nyckeln i dörren. Utcheckning är senast kl 11.00 på avresedagen. Ds.

Alla rummen har:

  • Egna badrum
  • Vattenkokare, te och kaffe
  • Dricksglas
  • Lakan och handdukar
  • Flertalet kuddar
  • Plädar
  • Fläkt
  • Hårtork
  • Tvål
  • Skohorn

Kärnhuset – Rum 1

Ett av våra största rum, gröna rummet, med stor soffgrupp där ni sitter och myser på kvällarna när det skymmer och kyler på. Fönster både mot innegården och trädgården. Två nya 90-sängar som går att ha som en dubbelsäng eller två enkelsängar. Här finns plats för babysäng eller x-tra säng. Eget badrum på rummet med dusch.

Lilla Svalboet – Rum 2

Vårt minsta lilla mysiga rum. Här sover du i en 140 cm dubbelsäng med utsikt mot trädgården. Eget badrum på rummet med dusch. Liten sittgrupp.

Hönshuset – Rum 3

Ett av våra största rum med soffa. Här går tonerna i blått med Göteborgsmotiv på tavlorna. Detta rum har fönster både mot innegården och trädgården. Två nya 90cm sängar, som dubbelsäng eller två enkelsängar, sover du gott i. Möjlighet att sätta in babysäng. Eget badrum på rummet med dusch.

Änglagård – Rum 4

En trappa upp ligger vårt tre-bäddsrum. Här finns en ny 140 cm dubbelsäng samt en 90-säng som kan användas som soffa eller extra säng. Eget badrum på rummet med dusch. Utsikt över åkrarna mot öster.

Himmelriket – Rum 5

Ett lite mindre dubbelrum på andra våningen i blå himmelstoner med fönster mot trädgården. Två sängar som en dubbelsäng eller två enkelsängar. Eget badrum på rummet med dusch.

Solgläntan – Rum 6

Ett lite större dubbelrum en trappa upp med utsikt mot väster och åkrarna. Här finns Två sängar som en dubbelsäng eller två separata. Eget badrum på rummet med dusch.

Rosenrummet/familjerummet – Rum 7

Ett av våra större rum med plats för 4 personer. Här sover du lite lyxigt i två höj- och sänkbara enkelsängar som står placerade som en dubbelsäng och här finns också en våningssäng avsedd för 2 barn/ungdomar. Detta rum har ett större tillgänglighetsanpassat badrum med duschstol. Dessutom en egen uteplats i trädgården mot sydväst med Cafébord och stolar.

Prinsrummet – Rum 8

Ett mysigt dubbelrum med fönster mot den lummiga trädgården. Här går tonerna i lugna gröna och grå toner. Två sängar som en dubbelsäng eller två enkelsängar. Eget badrum på rummet med dusch.